fbpx
Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

De horeca in de spotlights

Eén van de redenen waarom mensen graag een (vakantie)woning in onze regio willen kopen, is de fantastische horeca. Een enorm belangrijke branche die sfeerbepalend is voor dorpen en steden, maar die het vanwege corona erg zwaar heeft gehad en nog steeds heeft. Tijd dus voor een blog, niet over ons, maar over een zevental horecatoppers in onze vestigingsplaats Bruinisse.

  • De Cleenne Mossel

Hoe Zeeuws wil je het hebben? Een gezellige brasserie, in een historisch pand, in een gezellig vissersdorpje, met de naam De Cleenne Mossel. In deze brasserie wordt met verse, lokale producten van de beste kwaliteit gewerkt. En dat merk je. Keer op keer opnieuw, want de chefkok kookt met de seizoenen mee, dus er staan regelmatig nieuwe verrassingen op de menukaart. Een heel toffe verrassing was de kreeftenburger die chef Nando van As vorig jaar introduceerde. Zoet, zout, zuur, pittig, alles zit erin. Het lijkt wel een culinaire ode aan Zeeland.

  • Bij Petit

In hartje Bruinisse vind je ook Bij Petit, een sfeervol restaurant met enthousiaste en creatieve eigenaren. Met de afhaal- en bezorgservice, de Kerstboxen en de Valentijns- en Paasontbijtjes lieten ze zien dat ze zich niet zomaar uit de keuken laten wegjagen. En nu ze weer open zijn, kan iedereen opnieuw genieten van de gezellige sfeer in het restaurant, de hartelijke gastvrijheid van het hele team en natuurlijk ook van de heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Die zijn er Bij Petit meer dan voldoende! Dit is op en top bourgondisch genieten.

  • Bru17

Bourgondisch genieten doe je ook bij Bru17. Hier komt de vis vanuit de haven rechtstreeks op je bord terecht. Verser dan vers. Lekkerder dan lekker. En Zeeuwser dan Zeeuws. Niels, Maria en hun team laten je genieten van alle mooie vis en schaal-en schelpdieren die de Zeeuwse wateren te bieden hebben. En je geniet dubbelop met een heerlijk, perfect passend, wijntje erbij. Het leuke is dat je van al het lekkers kunt genieten in het gezellig visrestaurant, maar ook thuis of uit het vuistje, lopend langs de haven. Bru17 is namelijk naast restaurant ook viswinkel. Topcombinatie!

  • De Meeuw

Heb je naast ultieme visliefhebbers ook vleesfanaten in je gezelschap, dan gaat iedereen zijn keuze wel vinden bij café-restaurant De Meeuw. De gevarieerde kaart is al een cadeautje, laat staan alle mosselspecialiteiten die het keukenteam uit de hoge hoed weet te toveren. Net achter de dijk weten ze naast lekker eten ook wat gezelligheid is. Met het hele gezelschap steengrillen kun je er namelijk ook. Aan de grote griltafels maakt iedereen zijn eigen kostje klaar op het speciale Ishiyaki speksteen. Met stokbrood, groenten en sausjes erbij maakt De Meeuw het feestmaal compleet.

  • Storm

Feesten kun je ook bij café-restaurant Storm aan de Nieuwstraat, midden in Bruinisse. Wie in Bruinisse heeft dat nog niet gedaan? In dit café-restaurant, dat ooit ook als hotel diende, is er al sinds 1906 gezelligheid. En die historie voel je als je binnenstapt in die typisch huiselijke sfeer. Een plek waar het geklets en de heerlijke geuren van gebakken vis en vlees je direct omarmen. Storm heeft voor iedereen iets lekkers op het menu staan, ook op het weekmenu waarmee je iedere keer van een lekkere, eenvoudige maar heel goede en smakelijke avondmaaltijd kunt genieten.

  • Sailor’s Inn

En als laatste, maar zeker niet de minste, benoemen we graag restaurant Sailor’s Inn. Het eerste waar je bij hen direct van geniet, is het uitzicht over de haven en het Grevelingenmeer. Vanuit het restaurant, maar zeker vanaf het terras op het water is het een geweldig ervaring. En dan hebben we het nog niet eens over de vriendelijke bediening en het lekkere eten gehad. Vis of vlees, lunch of diner, een snelle hap of een avondje uit, met z’n tweetjes of met een heel gezelschap. Wat je ook kiest, bij Sailor’s Inn maak je hoe dan ook de juiste keuze.

  • ’t Kombuis

Ook ’t Kombuis is zo’n plek waar al veel mooie herinneringen gemaakt zijn tijdens feestjes, partijen en gezellige etentjes met vrienden en familie. Maar ook tijdens clubavonden van verenigingen die hier ook van harte welkom zijn en niet te vergeten tijdens de mosselavonden van dit café-restaurant. Iedereen geniet op dit soort momenten van het gezellige sfeertje en het lekkere eten. Dat ‘t Kombuis naast een menukaart ook een heuse bierkaart heeft, laat zien dat het natje hier net zo belangrijk is als het droogje. Wij zeggen: proost op het goede leven!

Neem contact op

Altijd zonder verplichtingen

Heb je vragen of zou je graag een afspraak willen maken? Geef ons gerust een belletje of stuur een email. Je hoort van ons.

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling aanvragen

Heb je verhuisplannen of ben je benieuwd hoeveel je huis nu waard is? Maak gebruik van onze gratis waardebepaling!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

;